Торік Луганщина стала однією із перших, де запрацювали новітні сервіси …

Торік Луганщина стала однією із перших, де запрацювали новітні сервіси Мін’юсту

Зокрема, це проекти «Шлюб за добу», «Я маю право», сервіс вручення в пологовому будинку свідоцтва про народження, єдиний державний портал адміністративних послуг «Онлайн будинок юстиції» тощо.

З нагоди дії в області цих сервісів відбулися низка заходів.

Так, у Рубіжанському міському пологовому будинку було урочисто вручено перший документ новонародженої дитини – свідоцтва про народження.

Зазначимо, що на підконтрольній українській владі території області функціонує вісім пологових будинків у містах Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк, Сватове, Старобільськ, смт Біловодськ, Білокуракине та Новопсков.

Протягом І півріччя 2017 року в області вручено 781 свідоцтво про народження

Також працівники Головного територіального управління юстиції у Луганській області побували на церемонії одруження в рамках проекту «Шлюб за добу».

Майже півтори тисячі пар з різних куточків Луганщини, України, інших держав поєднали свої долі за допомогою якісного та зручного сервісу.

Ще однією подією цього дня стало відкриття намету «Перехрестя права».

Відтепер кожен мешканець міста Сєвєродонецьк може отримати наочні матеріали у вигляді методичних рекомендацій та брошур, контактну інформацію щодо усіх структурних підрозділів Головного територіального управління юстиції та органів безоплатної вторинної правової допомоги.

Цей намет знаходиться на перехресті проспектів Хіміків та Центральний.

Крім цього, у Кризовому медіа-центрі «Сіверський донець» розповіла про результати діяльності за І півріччі 2017 року та стану реалізації суспільно значущих пілотних проектів у сфері діяльності органів юстиції Луганської області начальник Головного територіального управління юстиції у Луганській області Татяна Філатова.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *