Семінар в режимі відеоконференції на тему: «Питання соціального діалогу»

Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації   25 липня 2017 року проведено семінар в режимі відеоконференції на тему: «Питання соціального діалогу».

В заході взяли участь фахівці відділу з питань праці Департаменту та  спеціалісти управлінь соціального захисту населення міських та районних рад.

В ході семінарського заняття фахівцями Департаменту надано інформаційну та роз’яснювальну допомогу з питань колективно-договірного регулювання соціально-трудових відносин. Проведено аналіз звітності з виконання Плану заходів щодо реалізації в області у 2017 році положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні, укладеної на 2016-2017 роки. Підведено підсумки колективно-договірної роботи в області за перше півріччя поточного року.

Окремо розглянуто питання діяльності місцевих тристоронніх соціально-економічних рад як важливого чинника зниження соціальної напруги у суспільстві, запобігання колективних трудових спорів (конфліктів) та підвищення рівня життя трудового населення області.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *