На Луганщині зберігається ймовірність гроз та злив За інформацією …

На Луганщині зберігається ймовірність гроз та злив

За інформацією Луганського обласного центру з гідрометеорології, увечері 28 липня по Луганській області, а також очікуються подекуди грози та шквальний вітер 15-20 м/с. 29 липня на території Луганської області очікуються грози, а в окремих районах сильні зливи, град та шквали 18-23 м/с.
У ДСНС також попереджають, що сьогодні в Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях очікуються грози, зливи, в окремих районах град, шквальний вітер до 15-24 м/с.
У ніч на 28 липня внаслідок складних погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 109 населених пунктів у п’яти областях, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України.
Зокрема, внаслідок погіршення погодних умов та спрацювання системи захисту ліній електропередач у Київській області знеструмлений 51 населений пункт, Дніпропетровській – 22, Черкаській – 20, Кіровоградській – 9 і Сумській – 7.
До відновлення електропостачання населених пунктів залучені 38 бригад обленерго (39 одиниць техніки та 114 осіб).

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *