Під тиском громадськості звільнена жінка-інвалід, викрадена …

Під тиском громадськості звільнена жінка-інвалід, викрадена терористами

Інвалід дитинства по слуху луганчанка Людмила Сурженко, яку терористи незаконно затримали на пункті пропуску між КПВВ «Станиця Луганська» та псевдо-республікою, визволена з полону завдяки втручанню міжнародних організацій та громадських активістів.

Людмилу Сурженко ушпиталено до лікарні Станично-Луганського РТМО. Жінці, яка два тижні перебувала в ув’язненні, надається необхідна медична та психологічна допомога.

Нагадаємо, нещодавно історія Людмили шокувала всю Луганщину.

Жінка жила з мамою в окупованому Луганську. Під час повернення з поїздки на підконтрольну українській владі територію за продуктами, 13 липня, на неї звернули увагу терористи «ЛНР». Адже, у Людмили «сіла» батарея у слуховому апараті, тож вона не могла чітко відповідати на поставлені запитання. Терористи запідозрили Людмилу Сурженко у «шпигунстві» і діяльності, спрямованій на підрив «молодої республіки».

Свідки події розповідали, що, бойовики примусили її показати вміст сумки, ретельно переглядали документи, а потім забрали з собою «на перевірку».

Не дочекавшись дочку, мама Людмили почала бити в усі дзвони, піднявши на ноги міжнародні організації, яким дозволено працювати на непідконтрольних територіях.

На щастя, найгірше позаду, життю та здоров’ю жінки нічого не загрожує.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *