Мобільний сервісний центр МВС працює в прифронтових районах Луганщини За …

Мобільний сервісний центр МВС працює в прифронтових районах Луганщини

За три місяці своєї роботи мікроавтобус мобільного центру побував у місті Попасна та смт Марківка, Троїцьке і Станиця Луганська.

Всього фахівці провели понад 100 реєстрацій і перереєстрацій транспортних засобів, також замінили 26 водійських посвідчень та видали 33 довідки про відсутність судимості.

Наприклад, за перший виїзд до Станиці Луганської до мобільного сервісного центру МВС звернулося понад 30 мешканців району.

Але, на момент роботи пересувного центру не у всіх громадян в наявності були необхідні документи.

Однак шість громадян перереєстрували свої транспортні засоби і один звернувся за отриманням довідки про відсутність судимостей.

Крім цього, за заміною технічного паспорту звернувся власник автомобіля ЗАЗ – 965, транспортний засіб 1960 року виробництва та отримав необхідну послугу.

Нагадуємо, мікроавтобуси мобільного центру – це пересувні сервісні центри, що працюють за графіком у віддалених населених пунктах, де не має стаціонарних сервісних центрів МВС.

МCЦ МВС надає такі послуги: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія та прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Обслуговують громадян у МСЦ МВС два адміністратори та фахівець Експертної служби МВС.

Дні роботи: середа, четвер, п’ятниця.

Населені пункти та графік надання послуг мобільними сервісними центрами МВС можна знайти на сайті lug.hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *