У сестер Пресвятої Богородиці Фатімської провели реколекції

28-30 липня у селищі Гніздичів-Кохавино на Львівщині сестри Згромадження Пресвятої Богородиці Фатімської провели реколекції: «Фатімські посланництва. Їх актуальність та значення для нас і світу».

Як вирішити власні проблеми, яким шляхом іти далі, як змінити життя своїх ближніх? На ці та багато інших запитань намагалися знайти відповідь учасники реколекцій «Фатімські посланництва. Їх актуальність та значення для нас і світу». У навчаннях узяли участь миряни з Бродів, Львова та Кропивницького. 

Це люди, які мають особливу набожність до Фатімської Богородиці, і ті, що намагаються вирішити важкі життєві проблеми у світлі Фатімських об’явлень. Під час спільних розважань учасники зустрічі ділилися своїм досвідом молитви, покути та жертви, наголошували на актуальності повчань Діви Марії для українського народу особливо зараз, коли він потерпає від агресії своїх сусідів. На завершення зустрічі, як сказала реколектант сестра Романа, усі присутні дійшли висновку: щоб очистити від зла свою родину та країну, треба насамперед очищатися самому.

Подібні реколекції сестри Згромадження Пресвятої Богородиці Фатімської проведуть ще 25-27 серпня 2017 року.

Живе ТВ Західне бюро

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *