У Дружківці провели мотиваційну зустріч з жінками

9 серпня в рамках багаторівневого проекту Макіївського міського центру зайнятості «Дизайн життя» відбулася мотиваційна зустріч безробітних жінок Дружківки, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, з представниками сучасного перспективного напрямку «хенд-мейд» в нашому місті – клубу «Ручна сова», творчої майстерні «Прянівілль», арт-салону «Прованс».

Метою заходу було навчити учасниць формулювати свої неповторні ідеї, знаходити шляхи для їх реалізації на прикладі успішних жінок, двоє з яких є переселенками та мають двох дітей. Незважаючи на труднощі, вони змогли подолати сумніви, внутрішні перепони і не тільки заснували свою справу, у тому числі із залученням грантів, але й надали робочі місця для безробітних.

З цікавістю присутні прослухали інформацію щодо проекту «Український донецький куркуль» в рамках Програми розвитку малого та середнього бізнесу у Донецькому регіоні.

Макіївський міський центр зайнятості і надалі планує проводити такі зустрічі, в тому числі виїзні, задля підвищення мотивації безробітних жінок на самопізнання і самореалізацію. Бо успішна жінка – саме та, яка впевнено прямує до успіху і не чекає, доки він прийде до неї.

Донецька обласна служба зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *