Співпраця Данської ради у справах біженців та Донецької обласної служби зайнятості триває

15 серпня на базі Краматорського міського центру зайнятості відбулась інформаційна зустріч за участю Данської ради у справах біженців та керівників обласного, міських та районних центрів зайнятості Донецької області.

Під час заходу представники Данської ради у справах біженців визначили основні напрямки спільної діяльності щодо розробки проектів з надання фінансової та технічної допомоги для покращення якості надання соціальних послуг безробітним в рамках реалізації Програми підтримки установ Державної служби зайнятості.

Також присутні були поінформовані стосовно конкурсу заяв на отримання видачі малих грантів для розвитку малого і середнього бізнесу та створення нових робочих місць.

Результатом інформаційного засідання стала домовленість Данської ради у справах біженців та Донецької обласної служби зайнятості про подальшу співпрацю щодо залучення зовнішніх ресурсів з метою забезпечення розвитку, використання та розповсюдження інноваційних технологій у напрямку надання послуг клієнтам служби зайнятості.

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *