На Донеччині діє оперативний штаб по захисту прав землевласників

16 серпня 2017 року відбулось чергове засідання оперативного штабу реагування на спроби рейдерських захоплень землі та зібраного врожаю на території Донецької області під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Лаврика В.О.

Керівники Управління захисту економіки, управління юстиції, управління Держгеокадастру, департаменту агропромислового комплексу та розвитку сільських територій обмінялись інформацією з проблемних питань пов’язаних з обігом земельних ділянок, реєстрацією права власності на них, зміни умов або припинення договорів оренди. За пропозицією керівника Донецької обласної організації «Аграрний союз України» на 29 серпня 2017 року запланований «круглий стіл» керівництва Головного територіального управління юстиції у Донецькій області з фермерами та іншими виробниками сільгосппродукції з обговорення практики застосування земельного законодавства в місті Костянтинівка.

Станом на 17 серпня 2017 року повідомлень про спроби рейдерських захоплень до штабу чи правоохоронних органів не надходило.

Головне територіальне управління юстиції у Донецькій області

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *