Святогірськ прийняв всеукраїнські змагання ветеранів боротьби самбо

13 серпня в Святогірську в спортивному залі пансіонату «Сосновий бор» шахти ім. О.Ф. Засядько відбулись VII літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам’яті Михайла Баки з боротьби самбо.

На параді-відкритті були присутні заступник голови Донецької облдержадміністрації Віктор Ремський, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова.

У своїй промові Віктор Ремський подякував організаторам змагань за проведену роботу та тепло привітав ветеранів самбо – як з Донеччини, так і з інших областей України. «Ви своїм прикладом показали, що спорт – це не тільки здоровий спосіб життя, а й загартування характеру, самореалізація. Чим більшу увагу ми приділяємо спорту, тим загартованішою та сильнішою буде наша Україна», – сказав Віктор Ремський.

Усього в змаганнях взяли участь 86 спортсменів з Донецької, Кіровоградської, Луганської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської, Чернівецької областей та міста Києва. Кращі ветерани самбо України визначалися у різних вікових категоріях – від 35-39 років до 65+ років.

«Такі чемпіонати дають дуже багато: друзі можуть зустрітися і знову поборотися один з одним, згадати минулі часи. А найбільше вони дають молодим самбістам – вони можуть подивитися на прославлених майстрів, побачити вражаючу школу майстерності. Ці люди – легенди спорту», – зазначив президент Донецької обласної федерації самбо НФСУ, учасник VII літніх Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті Михайла Баки Сергій Натрус.

За підсумками командної першості змагань місця розподілилися наступним чином:
1 місце – Донецька область,
2 місце – Харківська область,
3 місце – Сумська область.

Високий рівень організації, коректне суддівство, позитивна атмосфера спортивного свята, про що у своїх відгуках зазначили учасники змагань, дозволяють сподіватися на нові зустрічі спортсменів з різних регіонів України в мальовничій місцевості Донецької області.

Управління з питань фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *