У Києві Голова СБУ Василь Грицак вручив співробітникам спецслужби ключі від нових квартир



Напередодні Дня Незалежності України Голова СБУ Василь Грицак вручив у Києві ключі від нових квартир кращим співробітникам спецслужби, які взяли участь у антитерористичній операції.
Сорок дві квартири отримали співробітники спецслужби у двох нових столичних будинках. «Ті колеги, які показали свій професіоналізм та відданість справі захисту України, сьогодні в’їдуть разом з родинами у власне житло», – наголосив Голова СБУ. За його словами, завдяки прозорому відбору забудовника та постійному контролю за виконанням робіт вдалося на чверть знизити собівартість побудови квадратного метра.
Тільки у цьому році співробітники СБУ отримають 418 квартир у різних областях країни. «Служба вдячна вищому керівництву країни та представникам регіональної влади за всебічну підтримку у вирішенні житлових проблем наших співробітників», ‒ підкреслив Василь Грицак. За попередні два роки Служба безпеки України побудувала 914 квартир, завдяки чому в нове житло в’їхало майже три тисячі співробітників та членів їх сімей.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *