Масштабна обласна акція #Зроби_подарунок_Захиснику_Незалежності виходить …

Масштабна обласна акція #Зроби_подарунок_Захиснику_Незалежності виходить на фінішну пряму

6 липня голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз проголосив про початок обласної акції #Зроби_подарунок_Захиснику_Незалежності.
Тоді очільник області запросив всіх бажаючих долучитися до руху та розповів про його умови.
У рамках акції до Дня Незалежності України, кожен небайдужий житель Луганщини має право зробити особистий подарунок військовослужбовцю, який захищає суверенітет, незалежність та територіальну цільність нашої країни.
На заклик очільника області масово відгукнулися по всій Луганщині від неосяжних лісів Кремінщини до сивих степів Станиці Луганської, від Троїцького і до прифронтового Щастя.
Так, вдячні станичани різного віку у вдячність активно передають нашим військовослужбовцям дитячі малюнки та іграшки, солодощі, книжки та предмети першої необхідності.
Особливим подарунком для захисників Незалежності України стали пісенні і поетичні виступи від студентів «Університету ІІІ віку» Сватівського територіального центру соціального обслуговування.
У Кремінському районі вихованці студії «Чудова майстерня» та дитячої художньої школи розробили моделі майбутніх патріотичних подарунків. Юні митці створили для наших хлопців підкови-обереги, вітальні листівки, сувеніри із зображеннями козаків-запорожців.
У свою чергу офіцери групи ЦВС ОТУ «Луганськ» передавали військовослужбовцям на передову безліч подарунків від громадян, які не змогли їх особисто вручити: корисні у побуті електроприлади, вітальні листівки і малюнки від дітлахів та звісно ж солодощі.
Крім того, до участі у акції долучилися волонтери, які постійно допомагають нашим хлопцям з передової.
Ми дякуємо всім небайдужим, хто взяв участь у обласній акції!
Якщо ви ще не долучились до акції, але маєте велике бажання привітати наших хлопців з Днем Незалежності України – не втрачайте можливості та приєднуйтесь до загальнообласного руху #Зроби_подарунок_Захиснику_Незалежності.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *