Президент ознайомився із проведенням капітального ремонту дороги М-03




Під час робочої поїздки до Харківської області Президент Петро Порошенко ознайомився з ходом виконання робіт із капітального ремонту автомобільної дороги М-03 «Київ-Харків-Довжанський». Глава держави провів зустріч із головами Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличною, Донецької обласної державної адміністрації Павлом Жебрівським та Луганської обласної державної адміністрації Юрієм Гарбузом та обговорив питання завершення будівництва дороги до 20 жовтня 2017 року.

Глава держави зазначив, що Верховна рада підтримала його ініціативу і прийняла рішення про внесення змін до Державного бюджету, якими передбачено виділення близько 200 млн грн. на будівництво цієї дороги.  

«Ця дорога є не лише дорогою з’єднання для місцевих мешканців, а є «дорогою життя», – підкреслив Петро Порошенко.

Президент зазначив, що сьогодні відкривається частина відремонтованої дороги на ділянці траси М-03 «Київ-Харків-Довжанський» і висловив впевненість у завершенні будівництва дороги у напрямку   Довжанського. «Я впевнений в тому, що ми повернемо Довжанський, повернемо Донбас, і відновимо дорогу «Київ-Харків-Довжанський», – наголосив Глава держави.

Загальна протяжність автомобільної дороги державного значення М-03 «Київ-Харків-Довжанський» 251,1 км. На ділянці від міста Чугуїв до виїзду з міста Ізюм заплановано відремонтувати 33,9 км покриття на загальну суму 212,3 млн грн. Станом на 14 серпня 2017 року облаштовано 22,3 км покриття. Вартість ремонту 1 км покриття шириною 9 м складає 4,5 млн. грн.

Крім того, планується залучення додаткових коштів спеціального фонду на загальну суму 113,1 млн грн. для ремонту ділянки від Ізюма до кордону з Донецькою областю, протяжністю 16,0 км.

ф

Робоча поїздка Президента до Харківської та Луганської областей

22 серпня 2017 року – 15:05





















































ф

Робоча поїздка Президента до Харківської та Луганської областей

22 серпня 2017 року – 15:05



































Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *