Генеральний прокурор України Юрій Луценко у Дніпрі привітав співробітників прокуратури з Днем Незалежності України та Днем Державного Прапору України (ФОТО)

У середу , 23 серпня 2017 року у Дніпрі Генеральний прокурор України Юрій Луценко привітав співробітників прокуратури з Днем Незалежності України та Днем Державного прапору України.

Урочистості розпочалися з вшанування пам’яті загиблих співвітчизників. «Уже четвертий рік поспіль українські воїни боронять нашу землю у південно-східних регіонах країни, низький уклін тим, хто зараз перебуває на передовій. Пишаємося мужністю та героїзмом військовослужбовців, добровольців, прикордонників, правоохоронців, волонтерів, медичних працівників і наших прокурорів», – наголосив Юрій Луценко.

Генеральний прокурор окремо зупинився на результатах роботи прокуратури в області. «Дніпропетровська область показала чи не найкращий результат в Україні», – зазначив він.

Юрій Луценко наголосив, що за втручання органів прокуратури лише протягом 2016-2017 років судами прийнято рішення про повернення до державної власності 182 об’єктів нерухомості вартістю понад 48 млн грн. «Серед повернутих місту об’єктів – приміщення військомату Амур-Нижньодніпровського району, управління праці та соціального захисту населення, відділ міграційної служби, відділення Червоного хреста, стоматологічна клініка, бібліотека, державні нотаріальні контори, дитяча юнацька спортивна школа олімпійського резерву з художньої гімнастики, приміщення військового шпиталю та інші», – перелічив Генеральний прокурор.

За його словами, саме активна робота щодо повернення приміщень до державної власності дала змогу видати родинам працівників прокуратури 16 службових квартир. Сертифікати на них прокурорам вручив мер Дніпра Борис Філатов. Він подякував за роботу, яка дала плідні результати для міста.

Також Генеральний прокурор вручив відомчі нагороди 19 співробітникам органів прокуратури Дніпропетровщини.

Вітаючи зі святами присутніх, Юрій Луценко побажав прокурорам професійних здобутків, витримки і наснаги у роботі, міцного здоров’я, особистого щастя, миру та злагоди.

 

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами прес-служби прокуратури Дніпропетровської області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *