Представників ОТГ ознайомили з реформою землеустрою

22 серпня у Донецькій ОДА спеціалістами структурних підрозділів облдержадміністрації проводилися семінари–наради з представниками об’єднаних територіальних громад, метою яких стало надання методичної та практичної допомоги з питань подальшого розвитку громад Донецької області. Організатором проведення заходу виступив департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

На зустрічі були присутні 22 представники об’єднаних територіальних громад, яких ознайомили зі створенням умов для здійснення реформ у галузі землеустрою в об’єднаних територіальних громадах; щодо складу, порядку розроблення та затвердження містобудівної документації.

Спеціаліст департаменту екології облдержадміністрації довела до слухачів інформацію стосовно прав та обов’язків в сфері поводження з відходами.

Представники департаменту житлово-комунального господарства розповіли про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2017-2018 років з метою надання якісних послуг при його проходженні.

Департамент розвитку базових галузей промисловості представив доповіді на тему «Практичні кроки до енергоефективності».

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *