Павло Жебрівський у Покровську привітав поранених захисників та нагородив волонтерів

Сьогодні у Покровську голова Донецької  облдержадміністрації Павло Жебрівський відвідав 66-й мобільний шпиталь, де перевірив умови проживання поранених українських вояків, медичне обладнання та привітав захисників Вітчизни з Днем Незалежності.

Вояки, які перебувають на стаціонарному лікуванні та реабілітації отримали подарунки від Донецької ОДА. Також очільник області вручив військовим медикам солодкий подарунок та холодильну камеру для зберігання ліків.

«Сьогодні ми відзначаємо неймовірний день – це День Незалежності України. У Київ приїхало 11 міністрів оборони з різних країн. Це дасть наснаги і віри в те, що ми не одні проти російської агресії. Саме від нас залежить, чи буде Україна незалежною, чи ні. Я хотів би подякувати хлопцям, що на передовій – бо окопна війна найстрашніша. Окрема подяка військовим медикам – завдяки вам хлопці залишаються живими, ви рятуєте від інвалідності, а це чиїсь долі. Це і є подвиг. Я вірю, що разом з вами ми вийдемо на кордон з Росією, повернемо Крим», – Павло Жебрівський.

Під час зустрічі з військовими очільник області пообіцяв створити належні умови роботи військових медиків, адже наразі вони не мають власного приміщення, а частково займають площі 1-ї міської лікарні, частково розміщуючись у наметовому містечку.

Також Павло Жебрівський вручив волонтерам відзнаки Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» та взяв участь у розгортанні прапора України (24 х 36 метрів) на площі Шибанкова та дав старт патріотичному автопробігу.

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *