Зведені дані АТО – 25 серпня 2017

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, троє військовослужбовців дістали поранення. Інцидент стався на позиції «Шахта Бутовка» внаслідок ворожого обстрілу.

Луганський напрямок

Достатньо неспокійно вчора було в районі Бахмутської траси та у Попаснянському районі. Окупанти активно застосовували міномети, випустивши при цьому понад 30 мін. Слід зазначити, що ворог активізувався у другій половині дня.

Окрім цього, по одному ворожому обстрілу сталося у Станиці Луганській та Жовтому.

Всього вчора на Луганському напрямку противник порушив режим тиші 11 разів, зокрема у шести випадках – із застосовуванням мінометів.

Донецький напрямок

Традиційно основні бойові дії розгорнулися біля Авдіївки та позиції «Шахта Бутовка». Противник порушував режим тиші як у світлу, там і в темну пору доби, втім застосовував тільки легке озброєння.

Окрім цього, у Троїцькому на світлодарській дузі, окупанти здійснили два мінометних обстріли. При цьому було випущено понад 25 мін.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося вісім ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Вранці у Чермалику противник застосовував міномети; при цьому було випущено 10 мін. Також окупанти порушували режим тиші у Тарамчуку та Водяному. Під час одного з вищезгаданих інцидентів українські війська відкривали вогонь у відповідь.

З нагоди Дня незалежності Президент України присвоїв нові військові та спеціальні звання низці офіцерів ЗСУ, НГУ, ДПСУ, СБУ та поліції

Зокрема, перший заступник Начальника ГШ ЗСУ Ігор Колесник та Командувач НГУ Юрій Аллеров отримали високі звання генерал-полковника.

Про це поінформував сьогодні на щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

 

 

За інформацією, підготовленою УКМЦ

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *