Служба автодоріг відкрила Диспетчерську для безперервного оперативного обліку та контролю стану автошляхів загального користування

Новостворена диспетчерська служба – єдиний сервіс зі збору та аналізу інформації щодо умов проїзду автомобільними дорогами загального користування та стану всього лінійного комплексу інженерних споруд дорожньо-транспортної мережі Донеччини (дорожнього покриття, смуг відведення, елементів архітектурного та інженерного облаштування, технічних засобів організації дорожнього руху, штучних споруд, системи дорожнього водовідводу тощо).

Передусім, диспетчери здійснюють постійний моніторинг організації дорожнього руху і миттєво реагують на зміни та ускладнення дорожньо-транспортної обстановки, співпрацюючи з територіальними органами Нацполіції, ДСНС та Державної служби України з безпеки на транспорті.

Крім того, фахівці диспетчерської служби узагальнюють інформацію щодо виконання підрядними організаціями робіт із ремонту (будівництва, реконструкції, поточного середнього і дрібного, «ямкового», ремонту)  та експлуатаційного утримання автошляхів загального користування.

На даний час Диспетчерська працює сім днів на тиждень з 07:00 до 19:00 год., з початком осінньо-зимового періоду року – цілодобово.

Телефони: (06264) 2-18-88, (050) 450-79-98, (067) 644-56-86. 

E-mail: disp.sad.dn.ukravtodor@gmail.com

Довідка

Автомобільні дороги загального користування є складовою Єдиної транспортної системи України і задовольняють потреби суспільства в автомобільних пасажирських і вантажних перевезеннях. Автодороги загального користування перебувають у державній власності і не підлягають приватизації (за рішенням Кабінету Міністрів України можуть передаватися безоплатно в комунальну власність)… Автодороги загального користування поділяються на автошляхи державного (міжнародні, національні, регіональні та територіальні) та місцевого (обласні та районні) значення…

Державне управління автомобільними дорогами загального користування здійснює Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор), у регіоні – Служба автомобільних доріг у Донецькій області.

 

Прес-служба САД у Донецькій області

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *