Обговорені нагальні питання професійно-технічної освіти …

Обговорені нагальні питання професійно-технічної освіти Луганщини

Сьогодні, 30 серпня, на базі Сєвєродонецького професійного ліцею відбулася панельна дискусія «Актуальні питання роботи закладів професійно-технічної освіти в умовах реформування освітньої галузі».

Під час заходу, у якому взяла участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, обговорено регіональне замовлення на підготовку робітничих кадрів та фахівців у навчальних закладах області на 2017 рік.

Також учасники дискусії підняли питання прогнозних показників регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів (фахівців) у професійно-технічних навчальних закладах на 2018-2019 роки, стан оформлення професійно-технічними навчальними закладами області документів, які підтверджують право власності на нерухоме майно і право постійного користування земельними ділянками.

Детальний аналіз стану навчально-методичної роботи та документаційного забезпечення ПТНЗ Луганської області за підсумками 2016-2017 навчального року презентував присутнім Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Луганській області.

Результатом дискусії стало напрацювання основних стратегічних напрямів діяльності ПТНЗ області у короткостроковій та довгостроковій перспективах.

Захід було організовано Департаментом освіти і науки облдержадміністрації спільно з Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Луганській області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *