Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/100; «Мар’їнка» – 50/100; «Новотроїцьке» – 20/60; «Гнутове» – 20/30.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 44,8 тисячі осіб та 6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 10040 осіб та 1295 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10685 осіб та 1965 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 9360 осіб та 1775 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4335 осіб та 990 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10345 осіб.

Два автомобілі, які до неконтрольованої території везли товари з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» незаконно перевезти косметику, годинники, автозапчастини та засоби для відеоспостереження на загальну суму більше 13 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, у КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

   Державна прикордонна служба України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *