Для військових та мешканців Луганщині влаштують благодійні концерти 3 та 4 …

Для військових та мешканців Луганщині влаштують благодійні концерти

3 та 4 вересня у рамках програми «Схід-Захід Україна–ЄДИНА у Луганській області відбудуться зустрічі ветеранів з воїнами, що виконують завдання в зоні проведення антитерористичної операції та благодійні концерти присвячені Дню воєнної розвідки України для воїнів та місцевих мешканців.

Організаторами виступили Всеукраїнській союз громадських об’єднань учасників бойових дій, антитерористичної операції, ветеранів військової служби та правоохоронних органів спільно з громадською спілкою «Координаційна рада ветеранських громадських об’єднань України», Громадською радою при Державній службі України у справах ветеранів війни та учасників АТО, за сприянням Державної служби України.

На заходах будуть працювати дві групи.

Перша 3 вересня відвідає с. Пурдівка Новоайдарського району та дасть концерт о 12.00, а також м. Лисичанськ – 17.00. Аналогічні заходи друга група проведе у п. Широкий Станично-Луганського району о 13.00 та у м. Сєвєродонецьк – 18.30.

Наступного дня планується відвідати смт Вовчоярівка Попаснянського району і с. Кримське Новоайдарського району (12.00), а також с. Боровеньки Кремінського району та с. Денежникове Новоайдарського району (17.00).

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *