Відбулася колегія Донецької обласної служби зайнятості з робочих питань

29 серпня у форматі селектору відбулася колегія Донецької обласної служби зайнятості. Основними питання, які вирішувались під час заходу, були забезпечення надання адресності послуг демобілізованим учасникам АТО та готовність Донецької обласної служби зайнятості до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

Відкрила захід керівник Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко, яка  наголосила, що повернення осіб даної категорії до трудової діяльності та інтеграції у суспільство є пріоритетним як на державному, так і на регіональному рівні.

Під час наради обговорювалися питання забезпечення індивідуального підходу при наданні соціальних послуг демобілізованим учасникам АТО, підбору вакансій та сприяння розвитку підприємницької ініціативи.

Друга частина колегії була присвячена актуальним питанням підготовки об’єктів Донецької обласної служби зайнятості до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

Учасники заходу висловили свої бачення щодо вирішення головних питань та визначили стратегію подальших дій. За результатами колегії прийняті відповідні рішення.

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *