Демобілізований учасник АТО став новим українським донецьким куркулем

Мешканець селища Лозова Лиманського району Юрій Улітін, демобілізований учасник АТО, після повернення з військової служби вирішив започаткувати власну справу і відкрити шиномонтаж і автомайстерню.

Ідею чоловіку підказали фахівці Лиманського міського центру зайнятості, коли він звернувся туди з метою пошуку роботи після звільнення з 13-місячної військової служби, де працював водієм. Саме за допомогою служби зайнятості Юрій дізнався про те, що має можливість отримати одноразову допомогу на започаткування власного бізнесу. Скориставшись послугами центру зайнятості, чоловік пройшов навчання на курсах з основ підприємницької діяльності, підготував бізнес-план, який вдало захистив, та отримав фінансову допомогу на відкриття станції технічного обслуговування.

Юрий і надалі не припиняв співпрацю зі службою зайнятості. Він відвідував всі заходи, націлені на інформування  місцевих бізнесменів, на одному з яких дізнався про проект «Український донецький куркуль», який проводиться у рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва Донецького регіону.

Юрій взяв участь у проекті і став переможцем. Наразі чоловік отримав перший транш гранту, який витратив на закупівлю будматеріалів для зведення нового ремонтного боксу з оглядовою ямою.

Юрій дуже працьовита та відкрита людина. Він від усієї душі сподівається на швидкий зріст свого бізнесу, адже найближчі послуги з шиномонтажу надають за 20 кілометрів від селища та, крім того, майстерня буде розташована в жвавому місці на трасі Слов’янськ-Куп’янськ.

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *