План фінансування на 2017 рік

Державним агентством автомобільних доріг України (Укравтодором) скореговано План фінансування поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання автошляхів загального користування Донецької області на 2017 рік.

За інформацією фінансово-економічного відділу Служби автомобільних доріг у Донецькій області, розмір державного фінансування ремонтних робіт із ліквідації ямковості (усунення новоутворених деформацій покриття проїзної частини автошляхів, що виникли впродовж спекотного періоду року), а також заходів, спрямованих на підготовку до осінньо-зимового періоду року, збільшено на 29 млн грн і, відповідно, дорівнює 198,2 млн грн.

Довідково

За інформацією відділу ремонту та експлуатаційного утримання автодоріг та безпеки дорожнього руху Служби автомобільних доріг у Донецькій області, станом на 01.09.2017 року силами ДП «Донецький облавтодор» (та субпідрядних підприємств) відновлено ямковим ремонтом 1 000 км автошляхів загального користування державного (620 км) і місцевого (380 км) значення.

Загальна площа відремонтованого дорожнього покриття становить 295,7 тис. м2.

Нагадаємо, за результатами весняного комісійного огляду автодоріг загального користування, загальна площа ямковості становила 236,2 тис. м2.

Як повідомлялось раніше, до червня дорожниками було забезпечено проїзд за основними напрямками руху (дорогами державного значення) та маршрутами, з використанням мережі місцевих доріг, визначеними Службою для оптимізації транспортних потоків в об’їзд тимчасово непідконтрольної території.

Довідково про причини прогресуючої ямковості (архів).   

Нагадаємо, розподіл коштів, передбачених у Державному бюджеті України на 2017 рік для розвитку та утримання дорожньої мережі, затверджено Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 № 14-р (зі змінами).

ФОТОГАЛЕРЕЇ

Роботи з ліквідації ямковості філіями ДП «Донецький облавтодор»  

Ямковий ремонт із повною або частковою заміною дорожнього одягу

Роботи з експлуатаційного утримання автодоріг загального користування державного та місцевого значення ДП «Донецький облавтодор»

Зимове утримання автодоріг загального користування державного та місцевого значення ДП «Донецький облавтодор»

Технологія виконання тимчасового ямкового ремонту в осінньо-зимовий період року

Служба автомобільних доріг у Донецькій області звертається до водіїв з проханням бути максимально пильними за кермом – виконувати вимоги Правил дорожнього руху! Обережно об’їжджати ділянки, на яких тривають ремонтні роботи та які позначені попереджувальними, заборонними та наказовими дорожніми знаками!

 Прес-служба САД у Донецькій області

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *