День відкритих дверей у Донецькому обласному центрі технічної творчості дітей та юнацтва

1 вересня – День знань – особливе свято! Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для педагогів та дітей він завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою.

З метою залучення вихованців до активної діяльності у позашкільний час, розвитку їхніх творчих здібностей, розширення наукового світогляду, формування стійкого інтересу до пошукової діяльності, оволодіння практичними уміннями та навичками з технічних видів спорту педагоги Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва 1 вересня 2017 року організували для вихованців та їхніх батьків День відкритих дверей.

Присутніх ознайомили з діяльністю Центру, напрямками роботи гуртків та запропонували взяти участь у майстер-класах, конкурсі малюнку на асфальті, переглянути виставку фоторобіт «Слов’янський вернісаж у квітах». Учасники майстер-класу «Макаронний розпис» отримали подарунки від керівника гуртка «Гончарство» – іграшки із глини.

Бажаємо нашим педагогам та вихованцям творчого натхнення, нових звершень, здійснення мрій. Нехай новий навчальний рік буде плідним!

Департамент освіти і науки Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *