Юрій Луценко подякував прокуратурі Миколаївської області за ефективну роботу та закликав постраждалих громадян давати свідчення щодо діяльності ОЗУ

В понеділок, 4 вересня 2017 року, під час робочого візиту до Миколаївщини Генеральний прокурор України Юрій Луценко провів особистий прийом громадян, які постраждали від протиправних дій організованого злочинного угруповання або мають конкретні факти злочинної діяльності цього угруповання. Про це він повідомив під час брифінгу в прокуратурі Миколаївської області.

Юрій Луценко подякував прокурору Миколаївської області та його підлеглим за проведення операції по знешкодженню злочинного угруповання.

Одночасно Генеральний прокурор наголосив, що це не кінець боротьби, і зазначив, що під час прийому громадян і йому особисто, і по телефону було повідомлено «вісім додаткових сигналів, які перевіряються, як серйозні напрямки для подальшого опрацювання середньої та нижньої ланки організованого злочинного угруповання».

«Я вдячний громадянам, в першу чергу підприємцям, які відгукнулись на мій заклик дати свідчення», – відзначив Юрій Луценко і ще раз звернувся до громадян Миколаївської та сусідніх областей, до підприємців – «не боятись приходити давати покази».

«Кожен, хто має обґрунтовані докази, факти щодо злочинної діяльності цього ОЗУ або інших, можуть прийти до слідчого, попросити надати свідчення під прикриттям, під легендою», – уточнив Генеральний прокурор.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *