Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/130; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» – 50/30; «Гнутове» – 0/0.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 30,4 тисяч осіб та 4,6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 6905 осіб та 1025 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7760 осіб та 1655 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5910 осіб та 1250 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2460 осіб та 630 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7385 осіб.

Два автомобіля, якими до неконтрольованої території везли товари з порушеннями, зафіксували учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобом намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» незаконно перевезти 132 кілограма винограду на суму майже 8 тисяч гривень та трансформатор для пониження електронапруги, вартістю 20 тисяч гривень. Водіїв і транспортні засоби з вантажем передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону зафіксували один випадок, пропонування нашим співвітчизником грошової винагороди за безперешкодний перетин лінії розмежування. Порушника, що слідував до неконтрольованої території передано представникам Національної поліції.

   Державна прикордонна служба України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *