Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 35,4 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8290 осіб та 1200 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8650 осіб та 1660 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6830 осіб та 1335 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3055 осіб та 780 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8580 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/150 ; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» – 35/20; «Гнутове» – 15/10.

Учора в КПВВ «Новотроїцьке», «Мар’їнка» та «Майорське» прикордонники Донецького та Краматорського загонів виявили 5 автомобілів, якими до неконтрольованої території везли велику партію взуття, 50 кілограмів кави, промислові товари, парфуми та продукти харчування на загальну суму 206 тисяч гривень. Товари та транспортні засоби передано працівникам фіскальної служби.

Крім того, в КПВВ «Новотроїцьке» на в’їзд з неконтрольованої території  прикордонники Донецького загону виявили під обшивкою салону автомобіля 500 пачок сигарет загальною вартістю майже 10 тисяч гривень. Вилучені тютюнові вироби та автівку передано ДФС для прийняття правового рішення.

А в контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прибула громадянка України, у якої виявили військовий квиток так званої «ДНР», виданий на іншу особу.  Зі слів жінки, вона прямувала для оформлення документів у зв’язку зі смертю свого онука. Наразі жінку передали представникам СБУ для проведення подальших фільтраційно-перевірочних заходів.

Також у КПВВ «Майорське» минулої доби співробітники Держприкордонслужби зафіксували один випадок пропонування громадянкою України неправомірної вигоди за безперешкодний перетин лінії розмежування.

   Державна прикордонна служба України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *