Прикордонники в «Майорському» затримали українку, яка пропонувала хабар за безперешкодний проїзд через лінію розмежування

Державна прикордонна служба України продовжує активну роботу, спрямовану на запобігання проявів корупції, в тому числі й на лінії розмежування в районі проведення АТО.

Так, вчора в КПВВ «Майорське» представники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби спільно з військовою прокуратурою сил АТО затримали 43-річну громадянку України. Уродженка Донецької області надала старшому зміни прикордонних нарядів неправомірну вигоду в розмірі 1400 гривень за безперешкодний та позачерговий проїзд через лінію розмежування.

За деякий час до затримання дана громадянка запропонувала офіцеру відділу прикордонної служби «Бахмут» схему, за якою вона хотіла отримати позачерговий проїзд на власному мікроавтобусі з пасажирами через лінію розмежування за грошову винагороду. За даним фактом офіцер доповів відповідним посадовим особам встановленим порядком. Упродовж тривалого періоду оперативні підрозділи прикордонного відомства відслідковували та фіксували неправомірні дії вказаної громадянки. Після документування надання неправомірної вигоди відбулося затримання даної громадянки.

Громадянку та кошти передали співробітникам Національної поліції. Тривають слідчі дії щодо встановлення подібних схем незаконного проїзду через лінію розмежування та спроб підкупу прикордонників на інших КПВВ.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *