Юрій Гарбуз відзначив кращих спортсменів Луганщини У другу суботу вересня …

Юрій Гарбуз відзначив кращих спортсменів Луганщини

У другу суботу вересня вже 23-й рік поспіль наша держава відзначає День фізичної культури і спорту. І сьогодні у рамках свята Кремінщина на стадіоні Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» гостинно приймає спортсменів – учасників XVIІ обласних літніх сільських спортивних ігор.

Відкрив змагання голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Відповідно до розпорядження за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту області, створення її позитивного іміджу на всеукраїнському та міжнародному рівнях, високий професіоналізм та сумлінну працю очільник області нагородив Почесною відзнакою «За розвиток регіону» директора Луганської обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів Станіслава Рибальченка, Почесною грамотою – колектив Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп», Листами подяки – тренера-викладача з дзюдо комунальної установи «Луганська обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Олімпійська надія» Романа Короткого, начальника відділу сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніну Нецвєт, головного спеціаліста відділу фізичної культури та спорту управління молоді та спорту ОДА Ганну Холодняк.

Також Юрій Гарбуз відзначив учасників ХХІІІ літніх Дефлімпійських ігор, які відбулися цього річ у Туреччині. Вони гідно представили країну на міжнародній арені, виборовши низку призових місць.

Отже, сертифікати на грошову винагороду отримали майстри спорту України міжнародного класу – Карина Янчук за три завойовані золоті медалі у карате, Дмитро Бєлоусов та Дмитро Невенченко за срібло у змаганнях з футболу, Олександр Дмитрієнко за срібло у легкій атлетиці, а також заслужений тренер України, наставник срібних призерів ігор з футболу Сергій Лагута, заслужений тренер України, наставник срібного призера у легкій атлетиці Юрій Стусік.

Право підняти Державний Прапор України перед початком змагань надали Карині Янчук.

У складі команд-учасниць цьогорічних сільських спортивних ігор з 12 районів області – переможці районних змагань, призери чемпіонатів України, Європи та світу, ветерани спорту.

Серед них, що цікаво, спортсмени Новопсковського району, які у минулому році стали беззаперечними переможцями XVI обласних літніх сільських спортивних ігор та команда Старобільського району, яка 12 разів здобувала перемогу у цих іграх та неодноразово представляла Луганщину на всеукраїнському рівні.

По завершенні XVIІ обласних літніх сільських спортивних ігор «Кремінщина-2017» на переможців та призерів змагань очікує церемонія нагородження.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *