74-а річниця визволення с.Андріївка та с.Варварівка

8 вересня 2017 року у с.Анріївка, Слов’янського району проведено мітинг присвячений 74-й річниці визволення с.Андріївка та с.Варварівка від фашистських загарбників. З нагоди відзначення цієї дати було відкрито меморіальну дошку біля братської могили в с.Варварівка. Пошуковим загіном «Східний плацдарм» встановлено імена 64 невідомим солдатам, які брали участь у боях Другої світової війни на території Андріївської сільської ради.

У заході брали участь начальник відділу впровадження реформ та  децентралізації департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації Ірина Фролова, голова Слов’янської райдержадміністрації Євген Данилюк, голова Слов’янської районної ради Костянтин Черніков, голова Андріївської сільської ради Микола Діхтенко, заступник голови пошукового загіну «Східний плацдарм» Вадим Дихтяр та члени пошукового загіну «Східний плацдарм», представники грузинської діаспори, представник ветеранського осередку с.Андріївка, представники громадськості, школярі.

Мітинг було розпочато з Державного гімну та вшановано пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання. Біля меморіальної дошки та пам’ятника невідомому солдату було покладено квіти та вінки.

 

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *