Зведення штабу АТО на 06:00 – 11 вересня 2017

Наприкінці минулої доби кількість обстрілів позицій сил АТО з боку російсько-окупаційних угруповань продовжила збільшуватись. Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 51 раз порушили перемир’я. У випадках прямої загрози життю нашим військовим сили АТО декілька разів відкривали вогонь у відповідь. Втрат серед українських захисників немає.

Якщо раніше ворог у більшості провокацій застосовував легке стрілецьке озброєння, то останнім часом ми все частіше фіксуємо роботу мінометів різних калібрів. 

Про це заявив сьогодні вранці речник прес-центру штабу Антитерористичної операції підполковник Анатолій Стельмах.

Також продовжує збільшуватись активність противника на Луганському напрямку, який до цього був відносно спокійним. Тут ввечері і вночі з гранатометів ворог двічі бив по околицях Кримського, а з 82-міліметрового міномета – по Новотошківському.

Також вчора після 18 години російські найманці декілька разів били з гранатометів і стрілецької зброї по наших позиціях біля Авдіївки, Майорська, Верхньоторецького. З озброєння БМП – по околицях Зайцевого  та Пісків. А близько 21 години поблизу Новолуганського в ході обстрілу, що тривав майже годину, бойовики окрім гранатометів і стрілецької зброї застосовували міномет калібру 82 міліметри.

На Приморському напрямку у районі Широкиного наприкінці доби окупанти двічі обстрілювали позиції української армії з мінометів різних калібрів. А під вогнем ворожих гранатометів опинялись наші укріплення поблизу Талаківки, Лебединського, Павлополя, Мар’їнки.

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *