Луганська обласна філармонія запрошує на відкриття нового концертного …

Луганська обласна філармонія запрошує на відкриття нового концертного сезону

16 вересня у Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С.Прокоф’єва відбудеться відкриття 72-го концертного сезону Луганської обласної філармонії.

Слухачі матимуть змогу знову насолодитися шедеврами світової музичної спадщини, що не має жодних вікових меж: вона відома як дорослим, так і малим.

Під керівництвом головного диригента Євгена Тутевича академічний симфонічний оркестр виконає симфонічну сюїту Миколи Римського-Корсакова «Шехеразада». Твір створений композитором під враженням арабських казок «Тисяча і одна ніч» у 1888 році.

У програмі також можна буде почути відомі сюїти з видатних балетів Петра Чайковського «Лускунчик» та «Лебедине озеро».

Балет «Лускунчик» створений за мотивами казки Ернста Теодора Амадея Гофмана «Лускунчик і мишачий король». Дивовижна сюїта про чарівний світ дитячих мрій прозвучить у програмі, даруючи казкові відчуття.

Друга сюїта з «Лебединого озера» зацікавить прихильників класичної музики своїм неповторним казковим сюжетом «з лицарських часів», що так майстерно покладений на фольклорні мотиви.

Отже, запрошуємо усіх шанувальників високого мистецтва стати постійними відвідувачами академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії у новому концертному сезоні!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *