НАБУ посилить співпрацю з посольством США в Україні

Відділ з правоохоронних питань Посольства США в Україні (INL — The Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs) продовжить надавати підтримку Національному антикорупційному бюро України, зокрема у питаннях навчання та облаштуванні робочих місць для детективів Бюро. Таких домовленостей досягнуто під час візиту представників INL до Бюро 11 вересня.

«Підтримка міжнародних партнерів вкрай важлива для НАБУ. Ми вдячні вам за допомогу у становленні Бюро, співпрацю під час проведення досудових розслідувань та підтримку необхідності функціональної незалежності Бюро», – зазначив Перший заступник Директора НАБУ Гізо Углава.

У свою чергу,  директор Управління INL у Європі та Азії Ерін Сойєр запевнила, що Посольство США продовжить підтримувати зусилля Бюро у ліквідації корупційних схем, що підривають потенціал України.

Нагадуємо, у липні за підтримки INL відбулося навчання за участі ветеранів Федеральної служби маршалів Сполучених Штатів Америки та представників Департаменту поліції міста Х’юстон для Управління спеціальних операцій НАБУ.

 

Матеріали для ЗМІ

Необхідна інформація та лінки для поширення на Ваших ресурсах Контактний email: 

press.nabu@gmail.com

Інша інформація: 

https://nabu.gov.ua/kontakty-dlya-zmi

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *