Успіх збірної підприємців Донеччини на Схід-Експо 2017

На даний час у Києві проходить виставка «Схід-Експо 2017», у якій приймають участь як вже досвідчені підприємці, так і молоді паростки бізнесу Донецької та Луганської областей. Платформа виставки передбачає демонстрацію можливостей мікро- та середнього бізнесу сходу України в різноманітних галузях економіки: від квітів до металевих конструкцій.

Хочеться відзначити активність підприємців Донеччини, які завдяки своїм цікавим унікальним пропозиціям та високому рівню менеджменту отримали більше п’ятдесяти виставкових місць з восьмидесяти трьох.

Уже у перший день проведення заходу досягнення Донеччини визвали захват серед підприємців та мешканців Києва, Київської області і навіть інших регіонів України. Виставка стала платформою міжгалузевої та міжрегіональної кооперації. Вже сьогодні департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку та зовнішніх відносин облдержадміністрації відомо про нові бізнес-ідеї та домовленості, що укладаються між підприємцями різних областей.

Програма виставки насичена різноманітними бізнес-панелями, на яких розглядалися нові та маловідомі фінансові, маркетингові, експортні, організаційні інструменти розвитку бізнесу.

Усіх, хто не встиг відвідати виставку, запрошуємо взяти участь 13 вересня 2017 року. Програма цього дня буде ще динамічніша та ємна. Не пропустіть яскравий Fashion Show «Показ колекції від українських дизайнерів зі сходу України», що відбудеться о 1300 в зоні виставки. А о 1400 там же почнеться показ інноваційних технологій сходу України «Інноваційна година». Живими та захоплюючими обіцяють бути:

  • дискусійна платформа (ток-шоу) «Відкритий Діалог» щодо готовності українського бізнесу до відкритої конкуренції;
  • обговорення імпортно-експортної стратегії та доступу до ринків ЄС;
  • майстер класи щодо секретів інтернет-реклами, маркетингу 3.0, розвитку комунікацій, інтеграції МСБ в інтернет, інноваційних ідей фінансування МСП;
  • обговорення теми «Організація планування та оцінки процесів економічного відновлення».

Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку та зовнішніх відносин облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *