У Луганській області розпочався Всеукраїнський табір «Герої Айдару» …

У Луганській області розпочався Всеукраїнський табір «Герої Айдару»

Сьогодні, 14 вересня, у місті Кремінна, на базі відпочинку «Лісова галявина» відбулись урочистості з нагоди відкриття Всеукраїнського табору, спрямованого на залучення учасників АТО на Сході України до проведення заходів з національно-патріотичного виховання «Герої Айдару».
Вже не вперше у цьому році Кремінщина приймає учасників з різних куточків України. Цього разу Луганщину відвідали 50 учасників АТО, 20 з яких – чинні військовослужбовці та ветерани.
«Приємно бачити у нас в гостях людей, які не тільки захищають цілісність нашої країни, а й мають бажання ділитися своїми знаннями та вміннями з підростаючим поколінням. Сподіваюсь, табір буде корисний як юним учасникам, так і їх старшим товаришам», – сказала в.о. начальника управління молоді та спорту ЛОДА Євгенія Ратіхіна, звертаючись до присутніх на урочистому параді-відкритті.
Протягом п’яти днів учасники візьмуть участь у тренінгах з тактичної медицини, займатимуться фізпідготовкою, гратимуть у патріотичні ігри. Культурна програма передбачає перегляд фільмів українського виробництва, мистецькі виставки та читання.
Організатори заходу – Міністерство молоді та спорту України, управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації за підтримки ГО «Дитяче об’єднання «Ніхто крім нас» та військово-патріотичного клубу «Каскад».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *