У Малій академії наук новий набір учнів У чотирьох містах Луганської …

У Малій академії наук новий набір учнів

У чотирьох містах Луганської області відбувся конкурсний відбір на базі вищих навчальних закладів до Обласної очно-заочної школи комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді».

На конкурсний відбір до секцій МАН, розташованих у Сєвєродонецьку, Лисичанську і Рубіжному, прийшли 157 учнів, які виявили бажання стати слухачами.

Величезне враження на них справила презентація про минулорічні досягнення слухачів Луганської малої академії наук – переможців багатьох Всеукраїнських наукових конкурсів.

У Старобільську слухачами очно-заочної школи захотіли стати 45 учнів з навчальних закладів Білокуракинського, Біловодського, Марківського, Міловського, Старобільського, Сватівського та Новопсковського районів.

Керівники секцій провели тестові контрольні роботи, результати яких дозволили виявити знання учнів з базових дисциплін. Слід зазначити, що більшість учасників конкурсного відбору успішно склали випробування і їх було зараховано.

Мала академія наук стане для цих учнів першою сходинкою на шляху самовизначення, досвідом експериментальної, винахідницької діяльності та написання науково-дослідницьких робіт, що сприятиме нарощуванню наукового потенціалу Луганщини.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *