Сьогодні у прифронтових Попасній та Станиці Луганській відзначають Свято …

Сьогодні у прифронтових Попасній та Станиці Луганській відзначають Свято миру

15 вересня, заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко взяв участь у Святі Миру та Єдності під гаслом «Станиця Луганська – це Україна».
Під час святкових заходів відбулися виступ української співачки Анжеліки Рудницької, дитяча розважальна програма (конкурси, атракціони та інші розваги для малечі), фотовиставки-презентації громад Станично-Луганського району та виставка робіт та майстер-клас заслуженої майстрині народної творчості України Тетяни Коновал.
Митець декоративно-ужиткового мистецтва вручила Юрію Клименко примірник власної книги «Писанкова абетка», яку попрохала передати голові Луганської обласної державної адміністрації–керівнику обласної військово-цивільної адміністрації Юрію Гарбузу.
У той же час у попаснянському районному центрі пройшов день благоустрою. Жителі влаштували прибирання парку і мікрорайонів міста.
На осінню толоку заздалегідь були запрошені усі небайдужі люди, які бажають бачити Попасну і район чистими та затишними.
До ініціативи долучилися підприємства, організації, школярі, військовослужбовці та представники громади. У толоці взяли участь більш ніж 500 людей. Було проведено обрізку дерев, прибирання трави, листя та сміття. Після спільної роботи учасники акції оцінили її результати: упорядкований парк, який є місцем відпочинку містян і гостей міста.
По закінченню робіт військовослужбовці пригостити учасників смачним кулешем. Жителі Попасної висловили сподівання, що їх ініціативу буде підтримано в подальшому і вони разом зроблять міста та села чистими та взірцевими.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *