Відбулася республіканська селекторна нарада

15 вересня 2017 відбулася республіканська селекторна нарада під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Кубіва Степана Івановича з питань розгляду результатів роботи за місяць оперативних штабів, утворених відповідно до п. 7 протокольного рішення Кабінету Міністрів України від 09 серпня 2017 року №48, та ситуації із захистом майнових прав власників та орендарів земельних ділянок.

В роботі селекторної наради (студія м. Краматорська) взяв участь заступник голови Донецької облдержадміністрації – керівник оперативного штабу реагування на спроби рейдерських захоплень землі та зібраного врожаю на території Донецької області Щодо оздоровлення дітей на 2018 рік

, а також члени оперативного штабу, утвореного розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 11.08.2017 № 922.

Під час роботи селекторної наради було наголошено на підвищення якості роботи оперативних штабів та забезпечення їх системної роботи, покращення комунікацій з Кабінетом Міністрів України та депутатів всіх рівнів з питань реагування на випадки порушень прав землевласників і землекористувачів, дієвого сприяння захисту їх майнових прав та вжиття превентивних заходів протидії ймовірним рейдерським атакам.

Департамент агропромислового комплексу та розвитку сільських територій Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *