Юрій Луценко привітав переможців дитячого фестивалю з міні-футболу серед команд дітей працівників прокуратури (ВІДЕО)

У суботу, 16 вересня 2017 року, відбувся дитячий фестиваль з міні-футболу серед команд дітей працівників прокуратури.

За переможні місця змагались діти працівників прокуратур Харківської, Дніпропетровської, Луганської областей та Генеральної прокуратури України.

У напруженій боротьбі перше місце здобула команда дітей працівників прокуратури Харківської області. Почесне друге місце виборола команда дітей працівників прокуратури Дніпропетровської області, третє – команда дітей працівників Генеральної прокуратури України.

Юрій Луценко особисто привітав переможців та вручив їм пам'ятні кубки, призові медалі та дипломи.

Генеральний прокурор України подякував дітям за чудовий день і наголосив, що перемогли всі, хто взяв участь у цьому фестивалі з міні-футболу.

«Слово «прокуратура», тобто там, де працюють ваші батьки, з латини означає «той, що піклується». Наше завдання піклуватись не тільки про закони, не тільки про справедливість, але і піклуватись про свої родини та дітей, які мають стати справжніми українцями – веселими, сильними, здоровими та мужніми. Ви всі сьогодні продемонстрували бійцівський характер», – зазначив Юрій Луценко.

Також на нагородженні були присутні перший заступник Генерального прокурора Дмитро Сторожук, президент Федерації футболу України Андрій Павелко, перший заступник президента Федерації футболу України Вадим Костюченко, заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, а також відомий український футболіст і тренер Олег Протасов.

 

 

 

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *