Українська збірна «Ігри Нескорених» – це приклад для наслідування



Сьогодні, 19 вересня, відбулася офіційна церемонія на честь від'їзду команди Національної збірної України «Ігри Нескорених» до Торонто.
Присутній на заході заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян заявив, що українські бійці – це справжній приклад сили духу та мужності і у них варто повчитися ніколи не впадати у відчай. «Я захоплююсь вашою силою духу та незламністю. Ви не просто приклад для наслідування – ви найбільша мотивація для всіх нас. Дивлячись на вас розумієш, не треба скиглити – треба діяти і сміливо йти до нових перемог, які б перешкоди не підкидало життя», – сказав Вадим Троян. Заступник міністра внутрішніх справ зазначив, що 70% представників Національної збірної "Ігри Нескорених" це працівники системи МВС. «Команду представляє 17 спортсменів із системи органів МВС. Багато із них я знаю особисто. Ви найкращі! І я переконаний, що ви повернетесь з перемогою», – сказав Вадим Троян. Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш – Цинцадзе підкреслила, що вся Україна спостерігала за тренуваннями хлопців і тепер буде підтримувати їх під час змагань. «Ми пройшли довгий шлях, я рада відмітити, що нам допомагали багато однодумців. Країна вами пишається, ми бажаємо вам перемоги! В добру путь!», – сказала Іванна Климпуш-Цинцадзе. Збірній України вручили пам’ятні подарунки.
З 21 по 30 вересня українські ветерани та військовослужбовці, які отримали поранення чи захворювання під час або внаслідок виконання службового обов’язку змагатимуться у Торонто (Канада) на масштабних міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених» — Invictus Games. Підготовка української команди тривала майже рік, до процесу були залучені Міністерство оборони України, Національна гвардія України, Національна поліція України, Державна прикордонна служба України, Міністерство молоді та спорту, Міністерство соціальної політики, Міністерство закордонних справ, Міністерство інформаційної політики, Урядовий офіс з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату КМУ, та партнери національної збірної Ігор Нескорених України: Агенція НАТО з підтримки та постачання, міжнародна компанія Crown Agents, Центр стратегічних комунікацій StratCom Ukraine, телеканал СТБ, мережа АЗС KLO, партнери з протезування кандидатів та учасників Національної збірної України Ігор Нескорених.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *