Луганська обласна ВЦА проти відкриття пункту пропуску в місті …

Луганська обласна ВЦА проти відкриття пункту пропуску в місті Щастя

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація не підтримує пропозицію представників «ЛНР», озвучену 20 вересня на засіданні робочої підгрупи з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи у Мінську, щодо відкриття пункту пропуску в районі міста Щастя з огляду на стратегічну недоцільність цього кроку.

Водночас обласною військово-цивільною адміністрацією докладаються зусилля щодо відкриття додаткових дорожніх коридорів та організації транспортного сполучення з жителями тимчасово окупованої території.

Українською стороною підготовлено всю необхідну інфраструктуру для функціонування КПВВ «Золоте». Саме на відкритті цього транспортного коридору наполягає обласна влада.

Нагадаємо, що питання визначення напрямків та порядок функціонування дорожніх коридорів через лінію розмежування сторін вирішуються та погоджуються лише на засіданнях Тристоронньої контактної групи в Мінську із забезпеченням дотримання режиму припинення вогню та залученням представників міжнародних організацій у якості гарантів безпеки відвідувачів пунктів пропуску.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *