Привітання Павла Жебрівського з Днем Сіверського Дінця

Шановні співвітчизники!

Щиро й сердечно вітаю вас із Днем Сіверського Дінця – річки, яка з давніх давен дає життя нашому славетному краю: сповнює людей своєю життєдайною енергією, живить поля та дає потугу промисловості.

Це свято ми відзначаємо вже десятий рік поспіль, адже для нас це унікальна можливість нагадати, що велична ріка у наш техногенний час потребує захисту, турботи та уваги – як влади, так і суспільства.

Якою буде головна водна артерія, яка живить Донецьку, Луганську та Харківську області, залежить від кожного, хто живе на цій території. І хочу висловити подяку працівникам Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів, науковцям та небайдужій громадськості, які щодня докладають зусиль на науковій, суспільній, освітній та просвітницькій ниві задля збереження Сіверського Дінця та інших водних об’єктів Донеччини.

Бажаю усім нам мудрості, терпіння, сил та наснаги у справі збереження й оздоровлення природи нашого краю і його перлини – Сіверського Дінця. Миру, злагоди й щастя на нашій українській землі вам, дорогі співвітчизники!

Голова Донецької обласної державної адміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

Павло Жебрівський

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *