Розпорядження N1766-р від 22 вересня 2017 року

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення відкритого конкурсу для призначення на посаду

в Національному антикорупційному бюро України

Розпорядженням Директора Національного антикорупційного бюро України від 22 вересня 2017 року N1766-р оголошено конкурс на заміщення вакантної посади у Національному антикорупційному бюро України (далі – Національне бюро).

Nз/п
Назва структурного підрозділу та посади
Кваліфікаційні вимоги

1.
головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та економічного аналізу Управління бухгалтерського обліку та звітності
1.docx

 

Порядок проведення відкритого конкурсу для призначення на посади у Національному антикорупційному бюро України визначено наказом Директора Національного бюро від 31 травня 2017 року N123-О.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи, визначені Порядком проведення відкритого конкурсу для призначення на посади у Національному бюро.

Документи для участі у конкурсі подаються шляхом надсилання до Національного бюро (03035, м. Київ, вул. Василя Сурикова, 3, Національне антикорупційне бюро України, з позначенням на конверті “НАБУ” та посади, яку бажає зайняти особа, із зазначеного переліку) протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення цього оголошення на офіційному веб-сайті Національного бюро (www.nabu.gov.ua).

 

Контактна інформація:

(044) 246–30–03

E-mail: commission2@nabu.gov.ua

Матеріали для ЗМІ

Необхідна інформація та лінки для поширення на Ваших ресурсах Контактний email: 

press.nabu@gmail.com

Інша інформація: 

https://nabu.gov.ua/kontakty-dlya-zmi

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *