В Донецькій області відкрилися два нових молодіжних центри

В Донецькій області реалізується програма з підтримки молодіжних організацій. 20 вересня, у рамках проекту Донецької ОДА «Гідна країна для гідних людей» було відкрито два молодіжні центри – у селі Урзуф Мангушського району та у селищі Сартана. 

«На фінансування проекту виділено 13 мільйонів гривень з обласного бюджету, приблизно така ж сума йде з міських бюджетів та інших джерел фінансування. На даний момент ми вже відкрили 37 молодіжних центрів, де діти та підлітки зможуть  проводити час з користю та розвагами. Проект «Гідна країна для гідних людей» нам запропонувала сама молодь, тому що багато молодіжних громадських організацій не мали своїх приміщень. Ми дуже раді тому, що ми паралельно з тим, що ремонтуємо, і придбаємо обладнання, ми проводимо навчання серед працівників, які будуть працювати в молодіжних центрах”, – зазначила Лілія Золкіна начальник управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації.

Вікторія Папакіца, член ГО «Сартанський альянс молоді» поділилася своїми враженнями: «Такой центр — первый в Сартане, я думаю, что он будет наполнен посетителями, мы будем проводить семинары, тренинги, здесь мы часто будем собираться, писать гранты, мы уже практиковали до этого. Сейчас это место предоставит много возможностей для молодёжи просто проводить время, играть в игры, мы часто помогаем поселковому совету организовывать мероприятия в Сартане, поэтому здесь будет удобно собираться и обсуждать наши идеи».

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *