Віктор Ремський привітав працівників краматорських заводів з Днем машинобудівника

Напередодні Дня машинобудівника заступник голови Донецької облдержадміністрації Віктор Ремський відвідав краматорський завод «Енергомашспецсталь». Він привітав працівників підприємства та вручив подяки облдержадміністрації та цінні подарунки.

«Ви, без перебільшення, є фахівцями з великої літери. Ви професіонали, ви – інтелектуальне осердя нашої області. Хочеться вам низько вклонитися за вашу працю. Завод є одним із бюджетоутворюючих підприємств Краматорська і Донецької області. Ви є тим унікальним підприємством, яке має розвиватись. Донецька обласна державна адміністрація поруч з вами, ми підтримуємо вас чим можемо задля подальшого розвитку», – зазначив Віктор Ремський.

Заступник очільника області зазначив, що машинобудівна галузь має велике значення для економіки Донецької області та України в цілому. За його словами, довгий час Донеччина у свідомості більшості українців сприймалась як суто шахтарський регіон, проте останнім часом саме машинобудування області починає відігравати все більш значну роль. Віктор Ремський підкреслив, що обласна влада постійно веде перемовини з урядом України та представниками європейський країн задля розширення ринків збуту продукції машинобудівних підприємств Донеччини.

«Не зважаючи на те, що значна кількість населення області працює на великих містоутворюючих підприємствах, Донецька облдержадміністрація докладає дуже багато зусиль для розвитку малого та середнього бізнесу. Він має створити гідні умови життя та відпочинку для працівників шахт, заводів та фабрик», – додав Віктор Ремський.

Також сьогодні заступник голови привітав працівників підприємств КЗТС та НКМЗ, вручив подяки облдержадміністрації та цінні подарунки.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *