Звернення громадян з питань зайнятості вирішувались у Костянтинівці

Організація та проведення виїзного особистого прийому є вкрай важливим напрямком діяльності Донецької обласної служби зайнятості, яка спрямовує зусилля на більш ефективне та оперативне вирішення нагальних питань населення.

Звертаючись з пропозиціями, заявами та скаргами, люди сподіваються на їх кваліфікований, об’єктивний, своєчасний розгляд. З метою оперативного вирішення  проблемних питань регулярно проводяться виїзні прийоми громадян у різних населених пунктах Донецької області.

Так, 20 вересня 2017 року у приміщенні Костянтинівського міського центру зайнятості відбувся виїзний прийом начальника відділу організації надання послуг роботодавцям Донецького обласного центру зайнятості Олександра Челованя.

У ході проведення прийому громадяни безпосередньо звернулись до посадової особи   з питань отримання компенсаційних виплат відповідно до ст. 24‘ Закону України «Про зайнятість населення» та можливості участі у Проекті «Український донецький куркуль» в рамках Регіональної програми розвитку малого та середнього підприємництва.

На всі порушені питання були надані змістовні відповіді та консультації у повному обсязі відповідно до чинного законодавства. 

Якісне, оперативне та кваліфіковане обслуговування громадян, застосування індивідуального підходу до вирішення питань кожної людини є головним завданням Служби зайнятості.

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *