Міжнародні відправлення Укрпошти можна оформити он-лайн На сайті Укрпошти …

Міжнародні відправлення Укрпошти можна оформити он-лайн

На сайті Укрпошти через «особистий кабінет» можна швидко та зручно оформити міжнародні відправлення для доставки в одну із 234 країн та виділених регіонів світу, інформує Міністерство інфраструктури України.

До функціоналу сервісу у тестовому режимі додано створення всіх супровідних документів, митних декларацій для міжнародних відправлень, розрахунку тарифу з урахуванням актуального курсу валют НБУ, отримання штрих-коду, за яким можна відслідкувати шлях відправлення.

Клієнтам, які хотіли б надіслати дрібний пакет (до 2 кг), відправлення з оголошеною вартістю (до 2 кг) та посилку (до 10 кг) до інших країн, слід лише зареєструватися в «особистому кабінеті» на сайті Укрпошти та оформити потрібні документи. Кожен, хто зареєструє відправлення он-лайн, отримає додаткову знижку 5 %.

Із 18 вересня вже у 15 відділеннях Києва діє можливість відправлення поза чергою для тих клієнтів, хто оформив їх через «особистий кабінет». Починаючи з 1 жовтня всі автоматизовані відділення Укрпошти по всій країні надаватимуть таку можливість. З початку жовтня в особистому кабінеті можна буде оформити також і посилки до 30 кг.

Сервіс запущено у тестовому режимі. Найближчим часом функціонал особистого кабінету буде розширений і надасть можливість експортерам виконувати ще більшу кількість корисних задач.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *