Сучасні технології: на Донеччині малі мости замінюють на сучасні металеві гофровані конструкції

У 2017-ому році на автодорогах загального користування Донецької області триває комплексне відновлення 13 мостів, серед яких є й малі споруди спрощеного типу. Застарілі переходи замінюють на сучасні металеві гофровані конструкції, стійкіші до агресивного впливу навколишнього середовища. Гофротруби з нержавіючої сталі мають високі характеристики міцності, морозостійкості та водонепроникності.

На даний час монтаж МКГ триває у Великоновосілківському районі, на національній трасі Н-15 Запоріжжя – Донецьк, км 140+605, а також у Мар’їнському районі, на місцевій автодорозі С051133 Пречистівка – Оленівка, км 3+889.

Крім того, заміну малого мосту на гофротрубу заплановано у Покровському районі, на обласній дорозі О0544 Мирноград – Гродівка – /Н-20/, км 15+394.

Увага! Роботи виконуються з організацією проїзду по одній смузі руху! Служба автомобільних доріг у Донецькій області звертається до водіїв із проханням бути максимально пильними за кермом – виконувати вимоги Правил дорожнього руху! Обережно об’їжджати ремонтуємі ділянки автодоріг, позначені тимчасовими дорожніми знаками!

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *