Капелани Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ відвідали військових на Сході України

Військові капелани Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ побували на Сході України, де відвідали українських військових, що перебувають на служінні в зоні АТО.

Священики передали хлопцям пожертву від вірних архиєпархії, доброчинців і тернопільського Карітасу: продукти, ліки, теплі речі та засоби особистої гігієни.

“Для рідного батальйону "Тернопіль" придбали бензопилу, бо тут так само, як у нас, уже дуже холодно (хлопці готуються до зими). Найбільше їх гріє наша щира молитва та любов, яку вони відчувають тут, коли ми їх відвідуємо, служимо та передаємо добро, що пожертвували вірні – прості та щирі українці”, – розповідає отець Володимир Топоровський, військовий капелан УГКЦ.

Капелани відвідали військовослужбовців із молитвою та Святими Тайнами, намагаючись усіх охопити душпастирською опікою.

“Було так, що до окремих не змогли добратися через певні обставини, що склалися, – ділиться о. Володимир Топоровський. – Вірю, що вони в майбутньому вирішаться і ми знову спільно станемо до молитви, бо вона нас рятує та допомагає усім. Хлопці наші її тут дуже сильно потребують. Молимося разом за них у наших парафіях і родинах”.

Поїздка капеланів Тернопільсько-Зборівської архиєпархії відбулася з благословення та за матеріальної підтримки владики Василя Семенюка, Митрополита Тернопільсько-Зборівського. Військові щиро дякували за пам’ять про них та велику жертовність людей і духовенства.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.org.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *